Find Programs & Products:
Category
Location
Month

Showing all 9 results

  • Program Type: Intensive Drink and Drug Driver Behaviour Change Program
    Duration: Three 3-hour group sessions over three consecutive weeks, followed by a 1-hour individual counselling session.
    Date & Time: Saturday 6th, 13th & 20th July (9:00 AM – 12:00 PM)
    Location: 530 Little Collins Street Melbourne VIC 3005 – Suite 614 (Please note: if entrance is locked upon arrival, please wait and someone will open up for you exactly on starting time)

  • Program Type: Intensive Drink and Drug Driver Behaviour Change Program
    Duration: Three 3-hour group sessions over three consecutive weeks, followed by a 1-hour individual counselling session.
    Date & Time: Saturday 6th, 13th & 20th July (12:00 – 3:00 PM)
    Location: 530 Little Collins Street Melbourne VIC 3005 – Suite 614 (Please note: if entrance is locked upon arrival, please wait and someone will open up for you exactly on starting time)

  • Program Type: Intensive Drink and Drug Driver Behaviour Change Program
    Duration: Three 3-hour group sessions over three consecutive weeks, followed by a 1-hour individual counselling session.
    Date & Time: Saturday 6th, 13th & 20th July (3:00 – 6:00 PM)
    Location: 530 Little Collins Street Melbourne VIC 3005 – Suite 614 (Please note: if entrance is locked upon arrival, please wait and someone will open up for you exactly on starting time)

  • Program Type: Intensive Drink and Drug Driver Behaviour Change Program
    Duration: Three 3-hour group sessions over three consecutive weeks, followed by a 1-hour individual counselling session.
    Date & Time: Sunday 7th, 14th & 21st July (9:00 AM – 12:00 PM)
    Location: 530 Little Collins Street Melbourne VIC 3005 – Suite 614 (Please note: if entrance is locked upon arrival, please wait and someone will open up for you exactly on starting time)

  • Program Type: Intensive Drink and Drug Driver Behaviour Change Program
    Duration: Three 3-hour group sessions over three consecutive weeks, followed by a 1-hour individual counselling session.
    Date & Time: Sunday 7th, 14th & 21st July (12:00 – 3:00 PM)
    Location: 530 Little Collins Street Melbourne VIC 3005 – Suite 614 (Please note: if entrance is locked upon arrival, please wait and someone will open up for you exactly on starting time)

  • Program Type: Intensive Drink and Drug Driver Behaviour Change Program
    Duration: Three 3-hour group sessions over three consecutive weeks, followed by a 1-hour individual counselling session.
    Date & Time: Sunday 7th, 14th & 21st July (3:00 – 6:00 PM)
    Location: 530 Little Collins Street Melbourne VIC 3005 – Suite 614 (Please note: if entrance is locked upon arrival, please wait and someone will open up for you exactly on starting time)

  • Program Type: Intensive Drink and Drug Driver Behaviour Change Program
    Duration: Three 3-hour group sessions over three consecutive weeks, followed by a 1-hour individual counselling session.
    Date & Time: Friday 26th July, 2nd & 9th August (7:00 – 10:00 PM)
    Location: 530 Little Collins Street Melbourne VIC 3005 – Suite 614 (Please note: if entrance is locked upon arrival, please wait and someone will open up for you exactly on starting time)

  • Program Type: Drug Driver Behaviour Change Program
    Duration: Two 3 Hour Sessions, one week apart.
    Dates & Time: Friday 16th & 23rd August (4:00 – 7:00 PM)
    Location: 530 Little Collins Street Melbourne VIC 3005 – Suite 614 (Please note: if entrance is locked upon arrival, please wait and someone will open up for you exactly on starting time)

  • Program Type: Intensive Drink and Drug Driver Behaviour Change Program
    Duration: Three 3-hour group sessions over three consecutive weeks, followed by a 1-hour individual counselling session.
    Date & Time: Friday 16th, 23rd & 30th August (7:00 – 10:00 PM)
    Location: 530 Little Collins Street Melbourne VIC 3005 – Suite 614 (Please note: if entrance is locked upon arrival, please wait and someone will open up for you exactly on starting time)

Shopping Cart